Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel Burgerforum kiesstelsel

Reageren op consultatie

Hieronder staan één of meer vragen die horen bij de consultatie. U kunt uw reactie geven in de ruimte onder de vraag. Daarnaast is het mogelijk om een document aan uw reactie toe te voegen, bijvoorbeeld als u achtergrondinformatie wilt bijvoegen. Neem geen persoonsgegevens op in uw reactie of het document dat u toevoegt aan uw reactie.

Direct naar document toevoegen

Vraag 1 van 2

Wilt u reageren op het nieuwe Burgerforum kiesstelsel dat het de kiezer mogelijk maakt ofwel een stem op de gehele lijst ofwel een stem op een individuele kandidaat op de lijst uit te brengen, zoals dat volgens het wetsvoorstel vanaf 2023 zou kunnen worden ingevoerd? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.

Vraag 2 van 2

Wilt u reageren op de voorstellen voor hogere aantallen ondersteuningsverklaringen en hogere waarborgsommen, zoals die volgens het wetsvoorstel vanaf 2023 zouden kunnen worden ingevoerd? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.

Zoeken
Uitgebreid zoeken