Wijziging Postwet 2009

Reactie

Naam Martijn van Gelder
Plaats Almere
Datum 10 april 2019

Vraag1

Het Ministerie van EZK verneemt graag eventuele reacties van marktpartijen op de bijgaande conceptwijziging (of delen daarvan) van de Postwet 2009.

Ik ben hier faliekant tegen. Dit zal grote problemen opleveren voor ouderen, laag geletterden eea die onhandig zijn met internet e.d.. . Ook voor mensen die veel moeite hebben met het bijhouden van en overzicht houden op hun administratie zal dit een ramp zijn.
Post ik vaak ook heel privé, Post.nl of wie ook heeft geen enkel recht mijn post te openen!
Wat is er op tegen om gewoon iets te laten voor wat het is?! Laat de postbodes ook gewoon hun werk behouden. Die hebben een fijn beroep, de hele dag onderweg in de buitenlucht. En dan?? Zijn ze hun baan kwijt? Worden ze herplaatst binnen Post.nl en moeten ze de hele dag doodongelukkig brieven inspannen in een grote saaie fabriekshal? We schieten zo langzamerhand veel te ver door met de zgn. efficiëncy, zover dat het doel voorbij gegaan wordt.

Vraag2

Het Ministerie van EZK verneemt graag of dit voorstel in voldoende mate bijdraagt aan het faciliteren van een ontwikkeling naar een brede bezorgmarkt, zoals toegelicht in de Memorie van Toelichting.
Nee.