Intrekkingswet Zondagswet

Reactie

Naam Verzoek afzien intrekking Zondagswet J Groenendijk
Plaats Bleiswijk
Datum 30 mei 2016

Vraag1

Wilt u reageren op het voorstel om de Zondagswet in te trekken? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een tekst te typen of door een document te uploaden.
Geachte heer Plasterk,

Hierbij verzoeken wij u vriendelijk om af te zien van uw voornemen om de Zondagswet in te trekken.
Uitgaande van het feit dat wij allemaal hier op aarde leven bij de gratie Gods , waarbij hij als almachtige Schepper ook zijn leefregels aan ons gesteld heeft , dragen wij ook allemaal de verantwoordelijkheid om die leefregels op te volgen, ieder in zijn eigen situatie.
Juist omdat u deel uitmaakt van de overheid heeft u een voorbeeldfunctie te vervullen ten opzichte van de rest van de bevolking , waarbij u in de positie bent om Gods wijze regelgeving op te volgen en te handhaven.
Wij moeten niet als eenvoudige stervelingen beter willen weten dan Onze Schepper , want daarmee is de eerste zonde in het paradijs al begaan met alle verdere ontwrichtingen die daarop volgden in de tijd tot nu toe.
Wij bidden u de wijsheid toe om de juiste beslissing te nemen in deze , die bovenal Onze God welgevallig is en alleen dan ten goede kan komen aan onze samenleving.

Met vriendelijk groet ,

Fam. J.D. Groenendijk
Bleiswijk