Wet op de jeugdverblijven

Reactie

Naam M Ekiz
Plaats Amsterdam
Datum 22 februari 2014

Vraag1

U kunt reageren op alle onderdelen van dit voorstel.
Zulke verblijven helpen juist aan de participatie van jongeren aan de maatschappij, Het is een feit dat de jongeren met een Turks cultuur van huis uit niet zoveel kennis kunnen opdoen als het gaan om studie, ervaring, kennis, het is juist altijd een probleem geweest dat de ouders niet genoeg moeite hebben gedaan voor de integratie, nu zijn er verblijven opgericht om zulke jongeren een hand te helpen, je kan een studentencomplex ook niet zomaar binnenvallen, en zulke plekken moet je vergelijken met een studentenhuis.
Ook wil ik benadrukken over het feit dat er word gezegd dat er geen goeie pedagogische klimaat is, bent u wel lang geweest en heeft u wel eens gekeken welke opleidingen de vrijwilligers hebben afgerond?

Jullie tonen respect voor blowers zuipers criminelen en behandelen hun zelfs met meer respect dan de jongeren die zijn in verblijven en die hun uiterste beste doen om een steentje bij te dragen. jullie wetsvoorstel roept andere vragen bij mij op, discriminatie van geloof, discriminatie van etnische achtergrond, en het meest belangrijkste ; het lijkt er zelfs op dat jullie willen voorkomen dat de jongeren studeren en betere mensen worden.