Nieuwe aanpak productverbetering – criteria

Reactie

Naam Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) (Mr. O. Meuffels)
Plaats Den Haag
Datum 19 april 2021

Vraag1

Wat vindt u van de gestandaardiseerde methodiek voor de indeling van voedingsmiddelengroepen en de grenswaarden zoals weergegeven in het onderliggende conceptrapport van het RIVM (‘Op weg naar criteria voor productverbetering deel 2’)?
Zijn er aspecten die u niet terugziet in de indeling van de voedingsmiddelengroepen en grenswaarden?

Graag uw reactie op onderstaande vragen vanuit uw eigen bedrijf of organisatie toelichten en zo concreet mogelijk aangeven om welke voedingsmiddelengroep (of subgroep) en voedingsstof het gaat.
Natrium in kaas

Reactie van de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) op de internetconsultatie t.b.v. de Nieuwe aanpak voor productverbetering: natrium in kaas

Via deze notitie maakt de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) dankbaar gebruik om te reageren op de internetconsultatie ten behoeve van het Nieuwe systeem voor productverbetering. De NZO waardeert het zeer dat het Ministerie van VWS om input vraagt via een consultatieronde en heeft hiervoor bijgevoegd notitie opgesteld.

Bijlage