Nieuwe aanpak productverbetering – criteria
Reactie
Naam | Anoniem |
---|---|
Plaats | Almelo |
Datum | 24 februari 2021 |
Vraag1
Wat vindt u van de gestandaardiseerde methodiek voor de indeling van voedingsmiddelengroepen en de grenswaarden zoals weergegeven in het onderliggende conceptrapport van het RIVM (‘Op weg naar criteria voor productverbetering deel 2’)?Zijn er aspecten die u niet terugziet in de indeling van de voedingsmiddelengroepen en grenswaarden?
Graag uw reactie op onderstaande vragen vanuit uw eigen bedrijf of organisatie toelichten en zo concreet mogelijk aangeven om welke voedingsmiddelengroep (of subgroep) en voedingsstof het gaat.
24-02-21
DE VOORGESTELDE NORMEN ZIJN GEBASEERD OP UITGANGSPUNT DIK WORDEN IS ONGEZOND. DAT IS WAAR VOOR DE HELFT VAN DE BEVOLKING. DE ANDERE HELFT HEEFT JUIST HOGERE WAARDEN VOOR VET, SUIKER EN ZOUT NODIG WEGENS ONDERGEWICHT. DEZE KUNNEN MOGELIJK OOK DE SMAAK ACTIVEREN.