Wijziging Regeling houders van dieren i.v.m. nadere invulling van de open normen over nood- en alarmsystemen

Reactie

Naam Keuring Service Nederland (Dhr. Harry Rink)
Plaats Pesse
Datum 22 juni 2022

Vraag1

Wilt u reageren op de wijzigingsregeling voor nood- en alarmsystemen? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.
Hierbij een reactie vanuit Keuring Service Nederland bv.
Wij hebben in de afgelopen jaren een systeem ontwikkeld dat niet alleen naar uitval van (ventilatie)apparatuur kijkt. Wij monitoren de gehele elektrische installatie 24/7, geven kleine uitzonderingen per mail en app aan de ondernemer en/of zijn huisinstallateur. Bij calamiteiten komt de meldkamer in actie door fysiek contact te zoeken met de ondernemer. Dit alles binnen enkele minuten! De software toont de belangrijke meetwaarden op een dashboard; dat bewustwording creëert. En inzicht geeft in de algehele situatie van het elektrische systeem.

Wanneer een ventilator defect aan het raken is, zien wij de voortekenen al in het systeem.
Hierdoor kan vroegtijdig vervangen, dus erger voorkomen worden.
Ook foutstroom wordt opgemerkt en de algoritmen in de software bepalen wanneer een afwijking mogelijk leidt tot gevolgen.
Daarmee worden ook stalbranden tot een minimum gereduceerd; minder dierenleed, mensenleed, milieuschade, verzekeringsschade. Dus op termijn betaalbare polissen omdat de verzekerbaarheid heel veel gunstiger wordt.

Graag laten wij u in een kort filmpje zien op welke manier toe te passen is.

Met vriendelijke groet,

Harry Rink, mede namens Karlo Rosing (eigenaar KSN)