Wet stikstofreductie en natuurverbetering

Reactie

Naam Anoniem
Plaats EIBERGEN
Datum 3 juni 2020

Vraag1

Wat vindt u van dit wetsvoorstel?
Het programma stikstofreductie en natuurverbetering is een lachertje. De stikstof depositie heb je nodig om te zorgen de natuur juist vitaler wordt. De ammoniak uitstoot van de landbouw en neerslag in de natuurgebieden is juist goed. Toen we 40 jaar geleden doodgegooid werden door de zure regen veroorzaakt door de veehouderij werd de mensheid ook al gemanipuleerd door linkse media. De geleerden kwamen er toch achter of gaven toe dat ammoniak basisch is en ze jaren lang iedereen voor de gek hielden. Media , politiek en meelopers.
Nu ook is stikstof in de vorm van ammoniak nodig in de natuur. Een dier produceert niet meer stikstof dan dat deze heeft opgenomen. Het is geen chemische fabriek. Het is kringloop. Niet alles kan werd er gezegd. Biodiversiteit houd een keer op. Je bent afhankelijk ook van klimaat en grondsoort. In Nederland hebben we alleen kunstmatige natuur. Hier ga je niet alles voor op het spel zetten voor onze land- en tuinbouw. Nederland moet groen blijven. dit is hier de natuurlijke drang. dus geen onnatuurlijke schrale zandvlaktes crieeren. Het groen in Nederland zorgt er voor dat we voor onze zuurstof niet afhankelijk zijn van het regenwoud. Conclusie : door stikstofreductie komt er minder snel groen in de natuur (ook minder biomassa voor de vergisting en verbrandingsinstallaties)
Minder groen geeft minder CO2 opname en minder O2 productie. Dus versoepel de eisen voor de land en tuinbouw in het belang van Nederland.