Wet weerbaarheid defensie en veiligheid gerelateerde industrie

Reactie

Naam Anoniem
Plaats Almere
Datum 2 juli 2024

Vraag1

Wilt u reageren op het wetsvoorstel Wet weerbaarheid defensie en veiligheid gerelateerde industrie? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten en/of door een document te uploaden.
Dit voorstel mag niet aangenomen worden. Wij zijn NIET in oorlog. Evenmin hoeven wij in oorlog te geraken.
Waarom lopen wij vooraan in een conflict tussen twee landen die GEEN deel uit maken van de EU en die evenmin deel uit maken van de NAVO/NATO?
Niemand heeft de Europese regeringsleiders mandaat gegeven om zich actief te mengen in een conflict tussen twee vreemde mogendheden.
Je vraagt je af waar die aanhoudende haat van machthebbers jegens Rusland vandaan komt. Wedloop voor de macht in de ruimte. Wedloop voor de meeste en de ergste wapens. Wedloop om grondstoffen. Vooral niet met elkaar aan tafel gaan om problemen op te lossen en om als mensheid verder te komen. Waarom? Voor geld? Dat is niets meer waard na WO3, je kunt het dan nergens meer aan uitgeven en doden kunnen geen leiding geven aan doden.

Vraag2

Hebt u concrete voorstellen om het wetsvoorstel te verbeteren?
Een voorstel dat op basis van gezond verstand niet aangenomen mag worden behoeft geen verbeteringen, het moet van tafel.