Wijziging van de Arbeidsomstandighedenregeling in verband met de invoering van de registratieplicht voor duikberoepen, vuurwerkbezigers en vuurwerkbewerkers, en enige andere wijzigingen

Reactie

Naam Vuurwerk Heythuysen (Richard van de Griend)
Plaats Heythuysen
Datum 14 september 2023

Vraag1

U kunt reageren op de gehele regeling.
Ik ben moe om telkens te worden geconfronteerd met weer nieuwe regels, weer nieuwe petities. Overheid, waarom??? Jullie maken een regelrechte puinhoop van Nederland, en dan gaan jullie zitten muggenziften over vuurwerk op een feestdag, waarvoor ik nu ineens een soort van diploma moet gaan halen.

Het is zo frustrerend om ieder jaar weer dezelfde discussies te moeten voeren. Er zijn inmiddels tientallen producten verboden, de chinezen worden gek van onze regelgeving want wij zijn het strengste land ter wereld als het gaat om regelgeving omtrent consumenten vuurwerk. Als ik nu nog na honderden rapportages door mensen opgesteld die er voor hebben geleerd, nog steeds onze traditie van oudjaarsavond moet verdedigen, is toch regelrecht kansloos!

Ik schrik gewoon van wat er ons allemaal door de strot wordt gedouwd, dit is Nederland niet meer.. Ons kikkerlandje, die 17.000.000 mensen, alles wat traditie is wordt kapot gemaakt.