Nota van wijziging Wet regulering sekswerk

Reactie

Naam Anna erotische massage
Plaats Nederland
Datum 24 januari 2023

Vraag1

Wilt u reageren op de nota van wijziging bij het wetsvoorstel regulering sekswerk? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.
Zo veel verschillende mensen zo veel verschillende situaties binnen sekswerk.

Net zoals in een normale samenleving, daar waar mensen dingen met elkaar uit praten en daar waar echtelijke ruzies zijn met keuze vechtpartijen.

Sekswerkers zijn niet binnen 1 hokje te plaatsen.

Hoe blij ik zelf zou zijn met de WRS, mede omdat sommige sekswerkers geen heuse ondernemers zijn (het geld grotendeels zwart houden) en hierdoor nog steeds op maar 150 per uur, prijzen van 16 jaar geleden! zitten, waar is de inflatie gebleven? - en mede omdat mijn woning volledig af is betaald, ik mezelf niet kan exploiteren er niemand tussen zit en vanuit de Nederlandse wetgeving dus wel thuis mag werken en hiermee de WRS als schaarste instrument kan gebruiken, ga ik wel eerlijk zijn.

Hierin doe ik mijn volledige verhaal vanuit mijzelf.

Vanaf mijn 19e (2006) stond ik bekend onder de naam Sanne in de regio van Laarbeek - Eindhoven, later is de naam veranderd in Tantra Dasha (samen met een mannelijke collega voor ongeveer 1 jaar in 2015) om vervolgens over te gaan in Anna erotische massage sinds 2016.

Ik zit dus al ruim 16 jaar binnen het vakgebied.

Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Vanaf 'jongs' af aan toen ik nog thuiswonende was tot op heden.

Destijds ben ik begonnen met car- hotelafspraken en bij mannen thuis. In deze periode deed ik dat altijd op basis van een gezichtsfoto, daar ik niet zomaar met iedereen intiem wil gaan.

De persoon die mij vroeg om te leren masseren is altijd goed voor mij geweest. Wij stonden op gelijkwaardige voet en deden dit vanuit huis, zonder zorgelijke situaties dus. Wij zijn tot op heden nog goed bevriend.

Op het moment van besluit om zelf verder te gaan in mijn eigen woning met de door hem geleerde tantra massages, wilde ik ook graag de body2body leren. Echter is hier geen enkele cursus over te vinden en in Japan, waar de oorsprong van de nuru (b2b) massage ligt, wordt je als vrouw zijnde direct weggestuurd "only man".

Part 1/? Anna erotische massage