Nota van wijziging Wet regulering sekswerk

Reactie

Naam Anna erotische massage
Plaats Noord Brabant
Datum 24 januari 2023

Vraag1

Wilt u reageren op de nota van wijziging bij het wetsvoorstel regulering sekswerk? Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.
Part 2/? Anna erotische massage
Ik ben vervolgens voor een massagesalon gaan werken, waar ze de massage intern aan je leren. !!Echter was dit voor mij JUIST de plek dat ONVEILIGE situaties met zich meebracht. Ik werd hier onmenselijk behandeld. Ik weet niet meer precies wat, maar oa: dat ik via de telefoon vroeg of op een locatie in een andere stad (waarover ze vroegen of ik daar ook wilde gaan werken) de zelfde regeling geldig was als voor de desbetreffende stad. Dit had ik niet aan de telefoon mogen vragen en terug bij aankomst in de club werd ik op een zeer nare meesteressen achtige toon aangesproken door de gastvrouw.

Deze zelfde gastvrouw heeft mij negatief benadeeld naar vrienden en kennissen, middels een reactie op mijn persoonlijke Facebook te geven: Ik had business kaartjes besteld en in huis gekregen, waarop iemand vroeg of ik voor mezelf was begonnen. In plaats van dames binnen dit vakgebied te beschermen, reageerde zij op de vraag van de desbetreffende persoon met: "Ja, als hoer".

Verder werd er op de dag dat ze wisten de samenwerking te willen beëindigen gevraagd of ik mijn haren los wilde doen, ik gaf netjes aan dat dit niet mogelijk was, omdat er veel haarlak in zat "ja doe nou even, want dat is mooi voor de klant". Totaal onrealistisch! Na deze massage kon ik bij deze gastvrouw komen en werd mij medegedeeld dat het werk ophield. Ik wilde naar buiten, maar ik werd vastgehouden achter een gesloten deur en een hoge muur van zeker 2.5 meter hoog waar niet over heen te klimmen valt.

Daarna heb ik besloten om volledig en alleen nog voor mezelf te werken vanuit huis. Ik heb hierin nooit een nare of gevaarlijke situatie meegemaakt. Voor mijn gezondheid is het zelfs essentieel om vanuit huis te werken.

Ik heb endometriose en hiervoor dien ik volledig puur en onbewerkt te eten. In clubs heb ik geen eigen keuken en kan niet goed voor mezelf zorgen. Desondanks dat wij recht hebben op een rookvrije plek zijn er ook nog steeds clubs waar gerookt wordt.

Een andere club begrijpt een zelfstandige ondernemer niet, daar hij alleen met dames "in dienst" werkt, ik mocht hier dus ook al snel geen ruimte meer huren.
Lees het volledige verhaal op mijn website onder blog

Bijlage