Wet deelgezag

Reactie

Naam Mr (Meester in de Rechten) R Sempel
Plaats Nijverdal
Datum 19 mei 2020

Vraag1

Wilt u reageren op het wetsvoorstel dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te downloaden.
De kinderen moeten worden gehoord. Er was op de radio een programma over dat iemand die zelf stiefvader is het in eerste instantie wel wat leek maar later inzag dat hij het zelf wel leuk vond maar niet in het belang van het kind was het kind schiet er niks mee op, ook een kind van gescheiden ouders met 2 stiefouders zit er helemaal niet op te wachten dat stiefouders meer rechten hebben de scheiding is al moeilijk genoeg. Ik vind dat stiefouders niet hetzelfde zijn als de echte ouders en kinderen hebben daar geen belang bij. Verder vind ik dat het in het belang van het kind is dat deze één vader en één moeder heeft (als rolplatronen oa) en alles wat daar niet aan beantwoordt dat dat minder goed is voor het kind.

Ten slotte wil ik nog opmerken dat de overheid het bijzonder moeilijk maakt om op dit onderwerp te reageren, wie gaat hier nou kijken? Ik bedoel: wet deelgezag consultatie, daar denkt toch niemand aan? welk kind weet dat te vinden? Kinderen jonger dan 16 mogen niet reageren?? Wat is dat nou weer? Dat is de doelgroep. Met dat gedeelte van de algemene voorwaarden ga ik dan ook bij deze absoluut niet akkoord en ik vind het absurd dat ik de algemene voorwaarden voor akkoord moet aanvinken om mijn opvatting te kunnen plaatsten. Ik ben overigens ouder dan 16 jaar.