Veiling 700, 1400, 2100 MHz

Reactie

Naam Mevrouw T. van der Steen
Plaats Amsterdam
Datum 12 januari 2020

Vraag1

Wat vindt u van het voorgenomen beleid zoals vastgelegd in de diverse regelingen en aanverwante besluiten?
Mijn kinderen en ik willen geen proefkonijn zijn!!
5G is een pulserende vorm van straling, vergelijkbaar met de straling van een magnetron. Door 5G worden onze lichaamscellen opgewarmd. Dit brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Er zijn door de industrie opgestelde veiligheidsrichtlijnen, maar deze worden door specialisten als niet betrouwbaar gezien. Daarnaast zijn de langetermijneffecten niet te voorspellen. Specialisten zien sinds de komst van 3G en 4G al een stijging in de ontwikkeling van ADHD, autisme, Alzheimer en dementie. Ook een hormonale disbalans, onvruchtbaarheid, oogklachten zoals cataract en hartklachten nemen toe.

Op de Santa Anita racetrack in zuid-Californië zijn in 10 maanden tijd maar liefst 34 renpaarden gestorven. Opvallend is dat er 36 zendmasten geplaatst zijn rondom de renbaan waar met 5G getest werd. De paarden stierven alle aan extreme botbreuken en/of aan een plotselinge hartaanval. Je vraagt je misschien af wat de connectie is tussen straling en botbreuken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat elektromagnetische straling invloed heeft op de calciumniveaus in onze lichaamscellen. Calcium wordt uit de botten gehaald en naar cellen getransporteerd. Het gevolg: broze botten en cellen met overtollig calcium die niet meer goed functioneren. Zie het als zand in een motor.

Tot slot Alzheimer en vroegtijdige dementie. Met de komst van 3G en 4G zien we Alzheimer al ontstaan vanaf het dertigste levensjaar. De oorzaak is vaak de overvloed aan intracellulair calcium waardoor plaques in de hersenen worden gevormd. Ook de oxidatieve stress die ontstaat als ons menselijk lichaam aan straling wordt blootgesteld, zorgt voor een toename in plaques in de hersenen doordat het amyloïde eiwit samenklontert. Dit belemmert de communicatie tussen hersencellen.

Wij hebben genoeg aan 3G en 4G, wij willen geen 5G. Snelheid van internet staat toch niet boven onze gezondheid? Wordt eens wakker overheid!!!!