Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel notificatieregeling oplaadpunten VvE's

Reactie

Naam VvE Ostrea (dhr. J.A.P. van Driessche)
Plaats Terneuzen
Datum 5 september 2021

Vraag1

Wilt u reageren op het wetsvoorstel notificatieregeling oplaadpunten verenigingen van eigenaars (VvE's)? U kunt uw reactie geven door een bericht achter te laten, of door een document met uw reactie te uploaden.
Goede morgen
Wij hebben het wetsvoorstel bestudeerd en besproken binnen ons bestuur van de VvE Ostrea in Terneuzen en wij zijn tegen het huidige wetsvoorstel.
Wij maken ons grote zorgen over het brandveiligheidsaspect en de inperking van de bevoegdheid van de VvE (lees het Bestuur).
We hebben net een hele procedure omtrent de brandveiligheid van onze gevels achter de rug en nu gaat men wel heel gemakkelijk om met zaken die betrekking op de brandveiligheid en de bouwkundige constructie van het appartementencomplex. Daarbij komt dat de kosten voor het aanpassen van de brandveiligheidsvoorschriften voor rekening van de VvE komen. Op woensdag 29 september hebben wij ALV en we agenderen een voorstel om geen elektrische auto's (stekker auto's) in onze parkeergarage te parkeren en geen elektrische oplaadpunten te plaatsen.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht