Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Wetsvoorstel notificatieregeling oplaadpunten VvE's

Reactie

Naam vereniging van eigenaars Residence Loohorst (jan Brak)
Plaats apeldoorn
Datum 6 september 2021

Vraag1

Wilt u reageren op het wetsvoorstel notificatieregeling oplaadpunten verenigingen van eigenaars (VvE's)? U kunt uw reactie geven door een bericht achter te laten, of door een document met uw reactie te uploaden.
Ik vertegenwoordig als bestuurslid een appartementencomplex met 128 woningen, 55 garages die deels aangebouwd en deels ingebouwd zijn en een groot parkeerterrein dat overloopt van de zijkanten in het middengedeelte (het complex is carrévormig). De elektriciteitskosten van de garages komen ten laste van het collectief. Er is geen gemeenschappelijke garage.
Hoe past het wetsvoorstel, dat alleen spreekt over gemeenschappelijke garages en gemeenschappelijke parkeerterreinen, op deze situatie? Kunnen individuele eigenaren ongestoord in- of naast hun garage een laadpaal neerzetten? Het bestuur wil op het parkeerterrein terrein laadpalen voor collectief gebruik plaatsen (uiteraard betaling naar verbruik). Het plaatsen van individuele laadpalen vereist ingrepen in de collectieve infrastructuur. Het bestuur/de ledenvergadering moet daarover kunnen beslissen. Welke zekerheid daarover wordt geboden?
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht