Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiƫle publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Nieuwe taak IMG voor tegemoetkoming in verschil waardedalingsvergoeding

Reactie

Naam Anoniem
Plaats Lichtenvoorde
Datum 15 mei 2022

Vraag1

Wilt u reageren op de wijziging van het Besluit Tijdelijke wet Groningen in verband met het opdragen van andere taken en bevoegdheden aan het Instituut Mijnbouwschade Groningen''. Dan kunt u hier uw reactie geven. U kunt dat doen door een bericht achter te laten of door een document te uploaden.
Indien door de wijziging van het Besluit Tijdelijke wet Groningen in verband met het opdragen van andere taken en bevoegdheden aan het Instituut Mijnbouwschade Groningen het vertrouwen van betrokkenen hersteld wordt in de overheid, dan is deze wijziging correct.
1. Het verdient aanbeveling na te gaan of het aantal in Mei 2022 geregistreerde meldingen van 1538 meldingen fysieke schade, waardedaling en IMS alle plaatsgevonden schade omvat.
2. Het verdient aanbeveling te rapporteren hoeveel organisaties en instellingen betrokken bij deze problematiek verdiend hebben.
3. Na afhandeling meldingen fysieke schade, waardedaling en IMS dienen betrokkenen actief gevolgd te worden en tevredenheid en ontevredenheid geconstateerd te worden. Daaruit dienen concrete en praktische aanbevelingen gedaan te worden die ingevuld worden. Geleden schade mag geen permanente schade fysiek en psychisch worden.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht