Tijdelijke subsidieregeling haalbaarheidsstudies Green Corridors NL VK

Reactie

Naam SmartWorx (Android1 L Praamstra)
Plaats Drogeham
Datum 20 maart 2024

Vraag1

Hebt u vragen of opmerkingen? U kunt via deze website reageren op alle onderdelen van de regeling en de toelichting.
Stikstof en andere broeikasgas complot theorieën verwijs ik naar de psychiater die ik voorafgaand aan mijn 15 jaar lang durende dwangbehandeling met zware anti psychotica waarvan de lange termijn effecten niet zo overdreven onderzocht als het kapitaal dat er aan word uitgegeven.

Als we schijt blijven hebben aan moeder aarde, dan komt er geen verandering aan veranderend klimaat, vreemde ongeneeslijke aandoeningen en het voorbeeld wat onzin politiek oplevert in materialistische zin. Maak ipv een stikstof regeling een toiletpapier wet, maak het gratis, en haal het uit de winkels. Dan komt er minder stikstof (in verhouding) en meer zuurstof wat ons lichaam nodig heeft (maar waarvoor?) Ook zouden we ipv Russisch gas en groen gas over moeten stappen op bruin gas, laat die schoorstenen maar de menselijke methaan deken opzuigen en ons van reguleerbare warmte voorzien, want in de ruimte blijft het gewoon 270 graden onder nul, dus dat de aarde opwarmt is flauweprul. We isoleren onszelf gewoon ongewenst (ook ongewenst als je bedenkt dat waterstof gewoon na verbranding weer water word)

Ik wens iig alle betrokken bij wet en regelgeving maar ook bij voorlichting/educatie wijsheid en daadkracht om een wereld te bereiken waar je voor strijd.