Wet betaalbare huur

Reactie

Naam Anoniem Anoniem Anoniem
Plaats Amsterdam
Datum 5 maart 2023

Vraag1

Wat is uw achtergrond? Reageert u bijvoorbeeld als particulier, als huurder, als vastgoedeigenaar, als verhuurder, als belegger, namens een onderneming, namens een organisatie, of iets anders?
Belegger

Vraag2

Wat vindt u van het wetsvoorstel betaalbare huur en de onderliggende besluiten?
Dit werkt misschien voor woningcorporaties en institutionele beleggers, maar niet voor de particuliere beleggers, dus het zou logisch zijn om hen uit te sluiten van deze huurregeling, zodat ze kunnen blijven investeren als ze geld over hebben van de nieuwe box 3-regeling.

Zo niet, dan is het een duidelijke indicatie dat de overheid particuliere verhuurders alleen maar van de hand wil doen door ze op oneerlijke wijze in een positie te brengen waarin ze gedwongen worden te verkopen.

Dit komt niet de mensen ten goede, alleen de politici van stemmende huurders die de volledige berekeningen of het volledige beeld niet begrijpen, in feite de exacte mensen die we proberen te beschermen.

Laten we ego's/emoties en politiek gewin opzij zetten. Luister naar de experts en zorg voor een stabiele regering die kan worden vertrouwd door grote of kleine investeerders om meer huizen te creëren.