Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Frequentieveiling 3,5 GHz-band

Reactie

Naam M.MArts M.MArts
Plaats Noordwijkerhout Nederland
Datum 23 juni 2021

Vraag1

x
Hierbij wil ik aangeven dat ik tegen de frequentieveiling van de 3,5 GHz-band ben.
Elektromagnetische velden beschadigen cellen door oxidatieve celstress. Dit wordt bewezen in wat waarschijnlijk de meest uitgebreide studie tot nu toe is. Deze studie “Manmade Electromagnetic Fields and Oxidative Stress—Biological Effects and Consequences for Health” is door de Zwitserse regering gefinancierd en opgesteld aan de Universiteit van Bern (gepubliceerd op 6 april 2021).
https://www.mdpi.com/1422-0067/22/7/3772/htm...
Verder geeft de Gezondheidsraad in haar advies ‘5G en gezondheid’ aan dat er meer onderzoek nodig is naar de effecten van onder andere 5G op de gezondheid. Tevens geeft de commissie aan dat gezondheidsschade onder de ICNIRP limieten niet is uit te sluiten.
https://www.gezondheidsraad.nl/.../09/02/5g-en-gezondheid
Inmiddels is de veiling van de 700 MHz frequentie geweest en wordt 5G steeds verder uitgerold in Nederland. Er zijn echter nog geen onderzoeksresultaten over wat de gezondheidseffecten hiervan zijn. Om dan nu deze veiling te houden en een verdere uitrol van 5G te faciliteren is in feite een gezondheids experiment en een zeer onzorgvuldig omgaan met de gezondheid van de Nederlandse bevolking. Alvast bedankt en een vriendelijke groet, Marianne Arts, namens mij en vele andere mensen.
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht