Aankondigingen over uw buurt

Zoals bouwplannen en verkeersmaatregelen.

Dienstverlening

Zoals belastingen, uitkeringen en subsidies.

Beleid & regelgeving

Officiële publicaties van de overheid.

Contactgegevens overheden

Adressen en contactpersonen van overheidsorganisaties.

Frequentieveiling 3,5 GHz-band

Reactie

Naam Mw E.F. Van der Meulen
Plaats Saligny sur Roudon
Datum 27 juni 2021

Vraag1

x
Ik ben EHS en ben 7 maanden geleden noodgedwongen naar Frankrijk geëmigreerd omdat er in Nederland blijkbaar geen plaats is voor mij. Emigratie was niet de bedoeling, maar ik had geen woonplaats meer in Nederland, terwijl ik een goedopgeleide, nette burger ben die een prachtige, vrijstaande eigen woning had.
Ik voel mij erg in de steek gelaten door de regering: dat zij EHS ontkent en mensen maar gewoon laat creperen, zelfs tot aan de dood toe.
Eerst heb ik mijn woning moeten verkopen omdat er geen wettelijke regeling is tegen wifi-overlast van buren.
Na 2,5 jaar in verband daarmee in een caravan gewoond te hebben, heeft de overheid besloten om maar een zendmast van 39m pal tegenover mijn caravan te plaatsen. Eerst word je je huis uitgejaagd door wifi van de buren, daarna je caravan uitgejaagd door een zendmast en daarna het land uitgedreven omdat ik nu mijn huis en geld kwijt ben ( alles dus!) en er geen plek gecreëerd wordt waar je geen last van straling hebt van omringende wifi en van zendmasten.
En de overheid kijkt de andere op en doet net alsof er niets aan de hand is.
Ik ben niet de enige; er zwerven inmiddels al heel wat mensen rond die EHS zijn in caravans, campers. Mensen vluchten naar het buitenland of plegen zelfmoord omdat er, onbeschermd door de overheid, geen andere uitweg meer voor hen is.
Bedankt 'Vaderland'!!
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Terug naar overzicht