Nieuwe aanpak productverbetering – criteria
De overheid ontwikkelt een nieuwe aanpak voor productverbetering. In 2020 is een consultatie gehouden over de voorgestelde aanpak met criteria voor een aantal productgroepen. Hierop zijn diverse reacties ontvangen. Er zijn vervolgens voorstellen voor criteria opgesteld voor de voedingsmiddelengroepen brood/graanproducten, kaas, maaltijden, zoete snacks, bereidingsvetten en smeersels, visproducten, broodbeleg en frisdranken. Met voorliggende consultatie kunt u specifiek hierop reageren.
Reacties op de consultatie
In totaal zijn 14 reacties op deze consultatie openbaar.
-
Anoniem
Amsterdam | 19 april 2021 (21:17)
-
PNVD (ing. N.L.M. de Jonge)
Lelystad | 01 april 2021 (20:38)
-
Anoniem
BREDA | 16 april 2021 (12:11)
-
FNLI (drs CHRISTINE GRIT)
Den Haag | 19 april 2021 (10:52)
-
VBZ (drs Theo Heere)
Den Haag | 16 april 2021 (09:17)
-
Pally Biscuits (M Kramer)
Nieuwegein | 15 april 2021 (20:18)
-
Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) (Mr. O. Meuffels)
Den Haag | 19 april 2021 (14:05)
-
Anoniem
Leidschendam | 17 april 2021 (17:02)
-
Alliantie Voeding voor de Gezonde Generatie (Alliantie Voeding voor de Gezonde Generatie B. Tool)
Amersfoort | 19 april 2021 (16:23)
-
FWS (R. van der Palen)
Den Haag | 19 april 2021 (18:50)